Lieve gasten

Het wordt een bijzondere Kerst, maar we willen er toch een mooi feestje van maken, zoals jullie van ons gewend zijn. We hebben voor beide Kerstdagen meerdere keuzes, maar heb je geen zin om te koken, dan kun je ook lekker bestellen in onze webshop!

Zijn er bijzonderheden of vragen, wij staan dagelijks tussen 11:30 en 20:30 uur voor je klaar. Je kan je bestelling doorgeven tot 20 december.

KerstDiner

KerstDiner 4 gangen keuze menu 35,- P.P. Kids KerstDiner 27,50 P.P. Met een verrassing! Het KerstDiner kan op beide dagen worden afgehaald tussen 13 en 17 uur, maar laten bezorgen kan ook. Geef aan voor hoeveel personen je het KerstDiner wilt bestellen, voor welke Kerstdag en verstuur je aanvraag. Wij bellen je vervolgens op en nemen de keuzes met je door.

Voor de warme gerechten krijg je een duidelijke beschrijving mee voor het opwarmen en opmaken van het diner.

 

Brunch/High Tea

KerstBrunch 23,50 P.P. KidsBrunch 18,50 met een verrassing. De KerstBrunch kan op beide dagen worden afgehaald tussen 11 en 13 uur, maar laten bezorgen kan ook, geef aan voor hoeveel personen en voor welke Kerstdag en verstuur je aanvraag.

Kerst High Tea 21,50 P.P. De Kerst High Tea kan op beide dagen worden opgehaald tussen 11 en 13 uur, maar laten bezorgen kan ook.

Voor de warme gerechten krijg je een duidelijke beschrijving mee voor het opwarmen.